به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت، این پروژه با همکاری تیمهای تحقیقاتی از ایران، آلمان، انگلستان، ژاپن، کانادا، آمریکا و هلند در قالب یک همکاری بینالمللی صورت گرفته است.
این مقاله تحت عنوان «Cavity Magnonics» در مجله Physics Reports با ضریب تاثیر ۳۰.۵۱ منتشر شده است.
این مجله که توسط انتشارات الزویر (Elsevier) منتشر میشود، مطالب به روز را در مورد تمام جنبه های فیزیک منتشر می کند. مطالب این مجله ماهیت تخصصی دارند، اما حاوی مطالب مقدماتی کافی هستند تا نکات اصلی را برای افراد غیرمتخصص نیز قابل درک کنند.
حوزه تحقیقاتی جدید مگنونیک کاواکی به برهمکنش مگنونها-کوانتای برانگیختگیهای پایهای در مواد مغناطیسی و امواج الکترومغناطیسی محدود شده فضایی میپردازد.
در این مقاله با معرفی مبانی فیزیکی، بر پیشرفتهای نظری و تجربی این حوزه تحقیقاتی که برای ادغام در فناوریهای کوانتومی آینده آماده میشود، مروری صورت گرفته است. عمده جذابیت این حوزه تحقیقاتی از جفتشدگی قوی مگنون-فوتون و سهولت دستیابی به رژیم غیرخطی در کاواکهای مایکروویو ناشی میشود.
بیشتر بخوانید:
برهمکنش مگنونها با نور که به وسیله پراکندگی نور بریلوئن (BLS) تشخیص داده میشود در تشدیدگرهای نوری مغناطیسی تقویت میشود که میتواند برای خنکسازی و یا گرمکردن مگنونها به کار گرفته شود. جفتشدگی غیرمستقیم یک مگنت به یک کیوبیت ابررسانایی که به وسیله فوتون کاواک مایکروویو منتقل میشود، اندازهگیری در حد تک مگنون را امکانپذیر میکند.
نظر شما